Голям удар на полицията край Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:48 / 27.04.2018
15734
Край Пловдив иззеха тютюн, който по първоначални данни е над 1500 кг. Акцията на полицейските служители е проведена вчера, след получена информация за осъществяване на незаконната дейност в селскостопанска постройка в Калояново. В хода на последвалите полицейски действия в ползвано за обор помещение били намерени 36 бали и 12 чувала тютюневи листа. Част от вече надробената стока била разстлана за сушене върху платна на земята, а друга - разпределена в полиетиленови торби. Предстои с експертна справка да изяснено общото количество иззет тютюн, който по първоначални данни е над 1500 кг. 

Допълнително са конфискувани и две машини за рязане, два електронни кантара, центрофуга, уред за измерване на влажност и различни съдове и пособия, ползвани в процеса на обработка на листната маса. Заварен в постройката 21-годишен работник, който направил неуспешен опит да избяга, е отведен за 24 часа в полицейския арест. По случая е образувано досъдебно производство. Под наблюдението на Районна прокуратура – Пловдив продължават процесуални и следствени за установяване на други лица, съпричастни към извършеното престъпление.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).