Глиган и чисто нова патрулка се сблъскаха на пътя Пещера-Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
22:40 / 12.06.2019
9930
Една от най-новите патрулки, предоставени на Областната дирекция на МВР в Пазарджик само преди около две седмици, е съсипана след среднощен сблъсък с глиган. Катастрофата е станала в нощта срещу вторник на пътя Пещера-Пловдив, съобщава Дарик.

Двама служители на реда от Районното управление в Пещера са обхождали с чисто новата "Шкода Рапид“ (една от 13-те, доставени на 23 май т.г.) района, когато пред колата  изскочило дивото прасе. Ударът бил неизбежен. След стълкновението с над 100-килограмовото животно са изпочупени фаровете, радиатор, калници, решетки.

Глиганът е загинал на място, а двамата полицаи са напълно невредими. За късмет в този момент не е имало други преминаващи автомобили по иначе оживената и скоростна отсечка, коментират запознати със случая. Смачканата патрулка е закарана в базата на МВР в Пазарджик, предстои да бъде ремонтирана.

Трупът на животното е предаден на представители на Държавното горско стопанство в Пещера, тъй като дивечът по закон е собственост на ведомството. Говорителят на дирекцията Мирослав Стоянов потвърди, че има такъв инцидент, но отказа подробности. "Радвам се, че е бил малкият дявол и няма пострадали хора, другото не е важно“, коментира сдържано Стоянов и допълни, че се надява колегите му да нямат повече такива инциденти.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).