Екшън край Карлово!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:03 / 03.04.2018
6003
Страшно меле е станало в карловското село Соколица тази сутрин около 8 часа. Четирима роми са пребили зверски мъж от махалата, в която живеят. Побойниците са Ицо Ангелов, неговите синове Чавдар и Янко и техният първи братовчед, който също се казва Чавдар. Ромите са нападнали Стоян Борисов, все още не се знае каква е причината. Източници на "Блиц" разкриха, че скандалът е започнал още снощи. Сутринта ромите проследили Борисов и го пребили пред читалището в селото с ритници и юмруци.

Нападателите са счупили огромно стъкло на читалището и по чудо не се е стигнала до по-тежка трагедия. Свидетелка на побоя е станала Валентина Наскова. Тя се втурнала да разтървава мъжете. Веднага е била извикана полиция, четиримата роми са арестувани за 24 часа. Пребитият Стоян Борисов е откаран в болница в тежко състояние. В село Соколица живеят около 200 роми. Към момента няма напрежение, тъй като жандармерията е окупирала селото. Само преди десетина дни две ромски фамили в карловското Розино се сбиха. Само бързата намеса на ченгета и жандармерия предотврати жертви и кръвопролития.

Виж коментарите (6)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).