Двама с качулки смазаха от бой общинска съветничка посред бял ден във Велинград!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:17 / 26.10.2017
7624
Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова е била пребита на излизане от сесията на местния общински съвет, научи "24 часа". Информацията бе потвърдена от говорителя на полицията Мирослав Стоянов, който съобщи, че сигналът за нападението е бил получен около 11 ч. в четвъртък. Каферинова е отивала към колата си, когато е била пресрещната от двама мъже с качулки, които са я нападнали и са й нанесли множество удари в главата, след което избягали. Пострадалата е със счупена челюст и травми по лицето. 

Окървавена, общинската съветничка е била откарана в местната болница, където й е оказана медицинска помощ. Състоянието и е сравнително добро, като нараняванията й са в областта на лицето. Полицията във Велинград издирва нападателите, като се работи по две версии. Първата, че побоят е извършен във връзка с работата на Каферинова като общински съветник, а втората, че се касае за нападение, свързано с бизнеса и личния живот на пострадалата.

Екатерина Каферинова е най-дългогодишният общински съветник във Велинград. Тя е от БЗНС. Още в зората на демокрацията Каферинова бе един от лидерите и лицата на СДС и земеделците във курортната община. Това не е първото посегателство към нея. Преди около 10 г. бе подпалена от неизвестни извършители новата й кола. Авторите на палежа тогава не бяха разкрити.

Виж коментарите (6)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).