Дете остана без майка след нов ужас на АМ "Тракия"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:11 / 01.04.2019
6534
Трима са починали и двама са ранени - в това число и дете в резултат на пътен инцидент. Катастрофата е станала снощи около 21.30 ч. в района на 89-ти километър от АМ "Тракия“. Движейки се от София по посока за Пловдив, 34-годишната К.З. от Сливен загубила управлението над лек автомобил "Нисан“. Във въпросния участък има строително-ремонтни дейности, като трасето е обозначено със знаци, табели и светещи бализи. Возилото е навлязло в ремонтираното пътно платно, а оттам е паднало през моста в коритото на река "Елшишка“.

От катастрофата возилото се е самозапалило. Към мястото незабавно са насочени автопатрули на "Пътна полиция“, аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик и линейки на "Спешна помощ“. В резултат на инцидента са загинали водачката на автомобила, пътуващите с нея Ф.А.- 58 г. от ловешкото село Бежаново и 54-годишната Е.А. от същото село. В МБАЛ-Пазарджик са транспортирани съпругът на шофьорката А.З. - 37 г. от Сливен и 10-годишната им дъщеря. Пожарът, възникнал от катастрофата, е изгасен бързо от пожарникарите, предвид на близостта на бензиностанции наблизо. На мястото е извършен оглед, образувано е дознание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).