Читателка: Мързеливи майстори разкопаха всичко наоколо, пълно безхаберие е!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
06:20 / 20.04.2014
3749
Здравейте, Plovdiv24.bg! Искам да сигнализирам за безобразното поведение на работниците в село Бенковски, които изпълняват обществена поръчка. Миналото лято започна работата по проект за канализация в с. Бенковски, до момента месец април 2014 са направени само 2 улици в селото. 

Просто нямам думи да опиша как работят тези хора. От 8-часов работен ден те прекарват половината време с цигара в ръка и разговори. Да не говорим за некачественото изпълнение (прикачвам снимки, за да видите новият път в селото как пропада след като са го "уж" са го оправили.

И разбира се, в последните 2-3 седмици те не са на работното си място без ясна причина, а през това време в селото няма домашни телефони и интернет, защото разбирате ли, те са скъсали по погрешка някакви жица и никой не поема вината. Да не говорим, че и с дни няма вода, благодарение пак на същите работници.

Бих ви била благодарна, ако разгледате този случай, защото тук се вижда как се приватизират пари на община "Марица". Има пари за проекта, но той не се изпълнява качествено и се проточва във времето, а от този факт губят само съвестните жители. И искам да отбележа, че само някоя медия като вас може да помогне, защото кметицата отказва, в общината не обръщат никакво внимание. Предварително благодаря.

Кметицата на селото Иванка Пачева не отрече, че наистина се работи бавно, защото според нея обектът се оказал "труден".

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).