Благотворително парти и подаръци за децата от домовете за настаняване от семеен тип

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:22 / 23.12.2017
2288
В навечерието на най-светлите празници Рождество Христово и Коледа в гр. Раковски организираха благотворително парти за 45 деца от Центрове за настаняване от семеен тип в гр. Раковски, гр. Брезово и с. Зелениково.

Превърнало се в традиционно тържеството премина в топла и ведра атмосфера, а децата се забавляваха под ритмите на модерна музика. За да бъде празника специален, за настроението на децата се погрижиха и момичетата от Ера балет, които запалиха децата по звуците на Зумба. Кулминацията на празненството бе даряването на всички деца с индивидуални подаръци, подарени от хора с добри сърца чрез социалните мрежи. Така всяко дете беше зарадвано с искания и мечтан от него подарък. Вечерта завърши с празнична торта отново изработена от доброволец - Пекарната на Адри.

"Добрите дела се правят от хора с красиви сърца. Резултатът от всички положени усилия бяха безкрайно много усмивки и щастливи емоции.", сподели единият от виновниците за благородното дело Рангел Матански.

Най-вълнуващият момент бе, когато едно от децата благодари всички организатори с думите "Господ да ви благослови за това, което правите", а други две момичета поздравиха присъстващите с песен.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).