Баща преби гаджето на дъщеря си в училище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:14 / 14.04.2012
3489
Разярен родител пребил 18-годишното гадже на непълнолетната си дъщеря в двора на основното училище в село Йоаким Груево. Срещу бащата е повдигнато обвинение от Районната прокуратура в Пловдив и предстои да бъде съден.
Когато обвиняемият Валери Спасов и съпругата му разбрали за връзката на дъщеря си с по-големия от нея Валентин Радев, се възпротивили. Родителите говорили с момичето си и й обяснили, че трябва да спре да се вижда с баткото.

Детето им обещало, но не отрязало гаджето си. Двамата продължили да се виждат най-вече в училището, където били в различни класове. В началото на миналия юни Валери и жена му отишли с кола до школото, за да вземат дъщеря си. Те обаче я видели в двора, че се движи заедно с Валентин. Бащата се ядосал и слязъл от колата. Влязъл в двора и подсякъл краката на ученика, който паднал на земята. След това таткото натиснал с крак дясната му китка, а после го издърпал за косата да стане, се казва в обвинителния акт. След като набитият младеж се прибрал, се оплакал от болки в дясната ръка. Тя се била надула и майка му го завела на лекар, който установил счупване. Веднага след това потърпевшият и майка му подали жалба в Районната прокуратура в Пловдив. По време на разпитите Валери Спасов се е признал за виновен и е описал точно как е набил младежа. До насрочването на делото в съда той е с мярка за неотклонение "подписка".

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (6)
Още новини от Регионални новини:
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив
Пожар изпепели къща край Пловдив, организират разчистване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).