Арестуваха млад мъж след грозни сцени в първомайско село

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:44 / 02.05.2018
5239
Служители на РУ – Първомай работят по сигнал за конфликт, при който били нанесени щети по лек автомобил. Около 20 часа вчера постъпила информация, че на адрес в село Поройна възникнало спречкване между 27-годишния домакин и негов 30-годишен родственик, от една страна, и двама техни посетители от хасковска област, на 24 и 26 години, от друга. По време на скарването няма пострадали.

По-късно обаче, на третокласен път край селото опелът на двамата хасковлии бил засечен и спрян от лек автомобил "Фиат“. От него слязъл 30-годишният местен жител и нанесъл удари с твърд предмет по двете обзорни стъкла на колата на мъжете. Извършителят е отведен за срок до 24 часа в районното управление. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 216 от НК. Работата по цялостното изясняване на фактите и обстоятелствата около сигнала продължава разследващ полицай.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).