17-годишна красавица от Карлово е новата "Царица на розата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:53 / 20.05.2022
5364
Миглена Мандраджиева спечели титлата "Царица на розата - Карлово 2022 година“. Заместник-кметът на община Карлово Антон Минев връчи на красивата девойка един от символите на града – златна роза. 17-годишната Миглена е от  Карлово, ученичка в СУ "Васил Левски“. Тя спечели короната в надпревара с още 8 чаровни и талантливи момичета. За първа подгласничка бе избрана Емили Подгорска, за втора – Ванеса Почева. Наградата на Асоциация на цариците на розата бе присъдена на Дара Христова.

Конкурсът се проведе в зрителната зала на НЧ "Васил Левски – 1861 г.“, където девойките дефилираха с официални тоалети на модна къща "Бандерол“ пред седемчленно жури, с председател Боряна Кралева – управител на "Българска роза" АД. Царица на розата Карлово 2021 Елена Данова предаде символа на своята власт на Миглена Мaндраджиева, която благослови земята и хората от Долината на розата.

Царицата на розата бе удостоена с награда от 2000 лева, осигурена от "Българска роза" АД. Първата подгласничка получи награда от 1000 лева, осигурена от Българо-китайската фондация за култура. Наградата на стойност 700 лева за втората подгласничка е подсигурена от фирма "Дамасцена“ ЕООД. Наградата от 500 лева на Асоциация на цариците на розата бе осигурена от фирма "Мишел Интернационал“.

Водещи на награждаването бяха Орлин Павлов и Лили Бързева, в програмата взеха участие също изпълнители от Държавна опера Пловдив и певицата Керана.

Община Карлово благодари на спомоществователите, без които конкурсът не би бил възможен

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).