Знаков играч от ъндърграунда в Хисаря задържан за големия обир в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:51 / 31.12.2018
36244
Мъж е привлечен като обвиняем за кражба на значителна парична сума. Припомняме, че разследването стартира в Трето РУ на 27 декември, когато 20-годишен шофьор съобщил, че в търговска база на ул. "Брезовско шосе“ в Пловдив от управлявания от него товарен автомобил "Мерцедес“ била задигната чантичка с около 20 000 лева.

В хода на проведените активни издирвателни действия служителите установили, че посегателството е дело на 53-годишен жител на Хисаря, криминално проявен и осъждан. Спрямо него била взета 24-часова полицейска мярка за неотклонение. След доклад на материалите в районната прокуратура на извършителя е повдигнато обвинение, задържането му е удължено до 72 часа.

Проверка на "Блиц" установи, че арестуваният е Иван Дюлгярски с прякор Ванко Пича. Той е емблематична фигура от ъгдърграунда в курортния град. Известен е с това, че никога не е работил, прехраната си изкарва с кражби и далавери. Пича е  криминално проявен и осъждан за подобни престъпления, лежал е в затвора. Той е бил арестуван първоначално за 24-часова полицейска мярка за неотклонение, след това са му били наложени 72 часа арест. Днес съдът в Пловдив го е остави за постоянно зад решетките.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).