Знаков български рекламен бос се подигра с нашумял ресторант в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (77)
19:30 / 15.11.2017
64807
Един от най-големите играчи в рекламния бизнес у нас се подигра с нашумяло заведение в Пловдив след онова, което преживя днес там. Става дума  за пловдивчанина Николай Неделчев. Ето какво написа в социалната мрежа Фейсбук бизнесменът: "Служебен обяд в "Паваж" - един от най-нашумелите ресторанти в Пловдив. На желанието ми да платя с карта ми предлагат да изтегля кеш от съседния банкомат, защото нямат POS терминал! Годината е 2017! Жертва на успеха или по-скоро на манталитета си?!?"

Неделчев е сравнително неизвестно име за широката публика, но в медийните среди е една от най-знаковите фигури. Започва своята професионална кариера през 1992 г. като маркетинг мениджър в Apple Computer България.

През 1995 г. той поема по пътя на предприемачеството и създава първата агенция за интегрирани маркетингови комуникации в България - M.A.R.C.

През 2002 г. компанията слага началото на партньорство с Publicis и от 2008-а година е пълноправен партньор на Publicis Groupe.

Николай Неделчев е член на управителните съвети на Българската асоциация на комуникационните агенции (БAKA), Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и Джуниър Ачийвмънт България.

Николай Неделчев вярва, че в основата на всеки успех стои способността на хората да развиват своя потенциал. Той е едно от главните действащи лица в процеса по създаването на следващо поколение лидери в Publicis ONE и в предприемаческото общество в България.


Виж коментарите (77)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).