Здравко Димитров се закани, че предстоят големи промени!

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (10)
15:55 / 11.02.2020
10609
Кметът на Пловдив коментира пред камерата на Plovdiv24.bg вече приетия бюджет на Пловдив за 2020 година. "Нямаше изненада от искането на ГЕРБ за увеливането на парите на районните кметове. Когато аз бях районен кмет, ни бяха обещани по 1 милион за район. Тогава от БСП казаха: "Вие отделни губернии ли ще правите?". 

Ако имам повече пари, ще им дадем повече пари на кметовете. Това, която те правят, го правят за града. Нито за момент не съм се съмнявал, че ГЕРБ нама да  гласува бюджета. Не сме се разбрали, защото снощи е имало среща, на която не съм присъствал аз. 

"Даме Груев" и "Модър - Царевец" ще държа да тръгнат на всяка цена. Има отделен по 1 милион за двата обекта. Има два варианта за проекта "Модър - Царевец", в момента се актуализира. На инженеринг ще го обявим или с проект.

В най-скоро време ще има движения за общинските предприятия и много други неща. Ще имам среща с хората, които са проектирали Колодрума. Те са от Пловдив голяма европейска фирма. Незнайно защо един зам.-кмет е наложил своето мнение да бъдат ЕВН. Ние все едно сме заложници, 7 000 лева ток на мероприятие плащат. Кой отбор ще дойде или федерация? На тази среща ще искам това да се промени. 

Ще обсъдим с Дани Каназирева имота на "Никола Вапцаров" - дали да се вземе решение да се направи за озеленяване. Не знам дали Слави Георгиев знае, които направи това предложение, но 1 милион лева плащат всички държавни предприятия. Отделно за гражданите не е удобно да ходят на няколко места. Държавните служби трябва да бъдат на едно място, въпрос на преговори е", каза Димитров.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)

Още по темата (79):
22.10.2020 Без специално звено за компостиращата инсталация в ОП "Градини и
паркове"
22.10.2020 Пак прекроиха бюджета на Пловдив
08.10.2020 Поискаха оставката на кмета на Пловдив!
07.10.2020 31 милиона лева дължат хора и организации на община Пловдив
07.10.2020 Здравко Димитров обясни защо не е поканил ДБ на обсъждане
07.10.2020 Грандиозен скандал в Общинския съвет: ДБ и Зико се обиждат на мишоци
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).