Здравко Димитров и Иван Стоянов гарантираха с честно и открито управление да решават проблемите на гражданите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:11 / 23.10.2019
7517
Ред и сигурност – това гарантираха при срещите си с жители на кварталите "Изгрев“ и "Гладно поле“ кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и на район "Източен“ Иван Стоянов. Така те откликнаха на основния проблем, който вълнува гражданите в тази част на града.

Единна система с дежурен администратор за денонощно видеонаблюдение на възловите места, бързо взаимодействие с Шесто районно управление на МВР, обходни патрулни двойки от ОП "Общинска охрана“ са сред заложените от Иван Стоянов мерки за сигурност в управленската програма за района.

Здравко Димитров бе категоричен, че освен успешното реализиране на големите инфраструктурни проекти за Пловдив, негова постоянна и важна задача ще е градът да бъде удобен за всички негови жители, независимо дали живеят в центъра или в крайните квартали. Той заяви, че ще подкрепя всяка идея на Иван Стоянов в тази насока.

Кандидатите за кмет на Пловдив и за район "Източен“ обещаха открито и честно управление, допитване до гражданите как по най-добрия начин да се решат важни за общността проблеми. И двамата поеха ангажимент да се подобри състоянието на вътрешните улици, междублоковите пространства, да се изградят нови паркове с детски и спортни площадки, поне още една нова детска градина, охраняеми паркинги и стотици други паркоместа.

В срещите с гражданите от района активно се включиха кандидатите за общински съветници Златин Велев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев, настоящият районен кмет Николай Чунчуков, заместник-областният управител Петър Петров, който също е бил кмет на "Източен“, членове и симпатизанти на ГЕРБ. Всички те призоваха пловдивчани на местните избори на 27 октомври да гласуват за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

Виж коментарите (0)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...
Музеят на авиацията с вход свободен днес
Единственият булевард в Пловдив, по който не минават автобуси?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).