Здравко Димитров: Предстои ни здрава работа, идват важни избори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:06 / 08.07.2014
1978
"Спечелихме европейските избори, но идват други, изключително важни за страната ни. Затова не бива да се отпускаме, а да работим здраво. Разчитаме и на вашата подкрепа, защото ГЕРБ е партията на младите хора, тя олицетворява политиките, които гарантират европейското бъдеще на България". 

С тези думи областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Здравко Димитров откри общото събрание на младежката структура на ПП ГЕРБ в област Пловдив. Над 100 младежи от областта се събраха в кинозалата на Дома на техниката в град Пловдив, за да проведат своето събрание на структурата. То бе свикано по решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

В началото на срещата Здравко Димитров благодари на младежите за добрата работа по време на предизборната кампания и за представянето на изборите за членове на Евро парламента. 

Димитров подчерта, че за тази изборна победа младите хора от ГЕРБ имат голяма заслуга със своите инициативи - даряване на книги, отбелязване на национални празници, подпомагане на хора в нужда. Областният координатор призова младежите да не се отпускат, а да продължават да работят здраво, защото в тях е надеждата да направят страната просперираща.

По време на срещата бяха обсъдени предложения за промени в Правилника за организацията и дейността на младежката организация на ПП ГЕРБ. Младежите предложиха да бъде променена границата за членство в МГЕРБ от 31 на 33 години.

Решено бе и областното ръководство на младежката организация да бъде разширено с още двама членове. На събранието бяха гласувани и 3 номинации за членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. 

Гости на събитието на младежката организация на ПП ГЕРБ бяха народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров, народните представители на ГЕРБ от 17 МИР и областното ръководство на партията.

Виж коментарите (0)

Още по темата (486):
20.07.2017 Във Варна глобиха мъж с 1000 лв., гласувал два пъти на парламентарните
избори
31.03.2016 Глобиха студент с 1 000 лв., гласувал два пъти на изборите
28.04.2015 Сметната палата и НАП започват проверки на "България без цензура" и "Атака"
27.04.2015 Фрапиращи несъответствия с партийните пари на Атака и ББЦ
28.01.2015 Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Николай Бареков
26.01.2015 Словесни престрелки между БДЦ и ББЦ в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...
В Пловдив прекъснаха преводача на Митрофанова, речта звуча само н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).