Зажаднял за ласки пловдивчанин потърси проститутка, но изпадна в много неприятна ситуация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:09 / 16.03.2017
44156
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Иван А., на 32 г., и Янко З., на 31 г., за това, че в съучастие като извършители отнели чужди движими вещи от другиго с намерението противозаконно да ги присвоят, като употребили сила и заплашване - престъпление по чл. 198 ал. 1 от Наказателния кодекс за обв. Янко З. и по чл. 199, ал.1, т. 4, вр. чл. 198, ал.1 от Наказателния кодекс за обв. Иван А., който е извършил деянието при условията на опасен рецидив - след като е бил осъждан два и повече пъти на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер.

На 31 октомври 2016 г., около 20 часа, пострадалият Д.С. отишъл с личния си автомобил в Пловдив на бул. "Цариградско шосе" в района на "Скобелева майка", за да си намери проститутка. След автобусната спирка, близо до парк "Ботаническа градина", той видял жена, която махала на автомобилите, и спрял.

Двамата провели разговор и тя поискала 20 лева за сексуални услуги. Пострадалият се съгласил. През това време обвиняемите Иван А. и Янко З. били наблизо и чули разговора. Обвиняемият Янко З. живеел с проститутката на съпружески начала, а обвиняемият Иван А. бил неин брат. Двамата я придружавали, "за да я пазят" и да вземат парите, когато клиентите й платят.  

Пострадалият и жената влезли във вътрешността на парка с неговия автомобил. Мъжът й дал 20 лева. Малко по-късно обвиняемите се приближили към колата и застанали до двете предни врати. Те казали на пострадалия, че трябва да им даде пари, защото извършвал полов акт без презерватив. Предупредили го, че няма да го пуснат да си тръгне, ако не им плати. 

Пострадалият се опитал да отвори вратата, но не успял, защото двамата не му позволили. Поискали му 80 лева, като го заплашили, че ако не получат парите, ще му счупят зъбите. Първоначално пострадалият им дал 60 лева, но двамата не се отдръпнали. Искали още 20 лева. През това време жената стояла в автомобила. Когато двамата обвиняеми получили още 20 лева, освободили клиента и се прибрали в дома си. Пострадалият, от своя страна, се обадил в полицията.

В хода на разследването сумата от 80 лева е била върната на пострадалия. Разпитани в хода на досъдебното производство, двамата обвиняеми се признават за виновни. Обвиняемият Иван А. за периода от 1999 г. до 2014 г. е бил осъждан многократно за извършени престъпления против собствеността. Обвиняемият Иван А. и обвиняемият Янко З. са с взета мярка за неотклонение "задържане под стража" и се намират в затвора в Пловдив.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).