Засилено полицейско присъствие по центъра заради Мехмет Акарджа

Автор: Васил Динев
Коментари (6)
14:21 / 13.04.2016
7877
Засилено полицейско присъствие имаше из центъра на Пловдив днес следобед, видя репортер на Plovdiv24.bg. Причината - посещението на главния прокурор при Върховния съд на Турция Мехмет Акарджа. Автомобилите се пропускаха избирателно в посока Стария град.

Акарджа е на посещение у нас, а вчера обсъди с премиера Борисов бежанската криза, терористичните заплахи и борбата с организираната престъпност.

Двамата се обединиха около тезата, че общите усилия между държавите са единственото ефективно противодействие на терористичните заплахи.

Премиерът Борисов подчерта, че страната ни полага огромни усилия да противодейства на бежанския поток и трафика на хора. По думите му, е необходимо задълбочаване на сътрудничеството между партньорските служби като част от мерките срещу тероризма и миграционния поток.

Визитата е в рамките на подписаното през 2014 г. споразумение за сътрудничество между Прокуратурата на България и Главната прокуратура към Касационния съд на Турция.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).