Защо полиция отведе този мъж по време на уникалното шоу на Бунарджика?

Автор: Георги Василев
Коментари (4)
15:04 / 16.09.2020
6182
Двама полицаи отведоха мъж на видима възраст около 35 години по време на уникалното културно шоу "Пътят към върха“, което се проведе в понеделник вечер на Бунарджика, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На тепето имаше пет сцени, пет концерта, два рояла, повече от 50 артисти, класика jazz и поп, покъртителен звук и осветление и един гражданин, натикан в служебен автомобил на полицията и откаран в неизвестна посока.

Мъжът беше отведен от Хълма на освободителите малко след началото на събитието – около 17:30 часа. Минути преди това край новите шадравани в подножието на тепето пристигнаха куп официални гости от най-високите етажи на властта - председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, кмета на Пловдив Здравко Димитров, кметът на район "Централен" Георги Стаменов, зам.-кметът по култура, археология и туризъм на община Пловдив Пламен Панов и други видни пловдивски общественици.

Въпросният господин беше седнал на пейка край детската площадка, която се намира точно под реновирания фонтан, където беше разположена първата сцена. Той си беше взел бира в пластмасова бутилка от един литър.

Изведнъж към него се доближиха двама униформени служители, с които той проведе кратка беседа. После стана, остави бирата до едно от кошчетата за боклук и продължи надолу по стълбите, обграден от двамата служители на реда. 

Те го ескортираха през алеята в подножието на хълма до паркинга между Търговската гимназия и Професионалната гимназия по дървообработване, където имаше поне четири автомобила на полицията. Мъжът беше вкаран в една от патрулките. С него се качиха други двама служители на реда, които запалиха колата и отпътуваха в неизвестна посока.

Plovdiv24.bg потърси информация от ОД-МВР Пловдив относно случилото се на хълма, но информацията, която получихме, е, че въпросният господин не е бил арестуван и по-късно е бил освободен.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).