Започнаха празниците на Стария град по повод Световния ден на туризма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:18 / 28.09.2012
3899
Зам.-министърът на на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов, кметът Иван Тотев и кметът на Велико Търново Даниел Панов откриха снощи празниците в Стария град по повод Световния ден на туризма, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Събитието бе организирано от МИЕТ и община Пловдив.

Улиците в архитектурният резерват бяха препълнени от гости, желаещи да разгледат шатрите на първото регионално занаятчийско изложение-базар, организирано от специализираната камара на Пловдив, а водещи на концерта на откритата сцена на Лапидариума бяха актьорите Ернестина Шинова и Руслан Мъйнов. В музикалното събитие  "Опознай България" участваха фолклорни изпълнители от различни райони на страната. 

"Пловдив е град с дух, пазете го и го предавайте на вашите деца", каза в краткото си приветствие кметът на Велико Търново. Зам.- министърът Иво Маринов и градоначалникът Иван Тотев пожелаха успех на празниците в Стария град и отново изразиха задоволството си от водената политиката на общината за опазването на културно-историческото наследство на града.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).