Започна ремонт на паркинг в "Северен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:50 / 19.10.2015
1881
Изпълняващият длъжността районен кмет Лариса Кътова и кандидатът за кмет на район "Северен" от ПП ГЕРБ за втори мандат Ральо Ралев направиха символична първа копка на основната реконструкция на паркинг, находящ се на бул."Цар Борис ІІІ Обединител" №19-25.

Паркингът е с изключително компрометирана настилка, която не е ремонтирана от близо 30 години.

"Реконструкцията ще обхване площ от 1000 кв.м, а ремонтните дейности ще включат фрезоване на настоящата компрометирана настилка, полагане на основа там, където е необходимо и полагане на четирисантиметров плътен асфалтобетон. Стойността на ремонта възлиза на 25 000 лв.", коментира Лариса Кътова.

"Реконструкцията на паркинга става възможна благодарение на отпуснатите по предложение на кмета Иван Тотев целеви средства от общинския бюджет на стойност 200 000 лв. за ремонт на вътрешнокварталните улици в район "Северен", сподели кандидатът на ПП ГЕРБ за втори кметски мандат в район "Северен" Ральо Ралев.

С тези средства до края на месец октомври предстои ремонт на ул. "Ладога" в кв. "Захарна фабрика", както и на паркинг, находящ се на ул."Милеви скали" №4.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка
Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).