Започна преасфалтирането на поредна отсечка от "Шести септември"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:57 / 01.10.2012
5250
От днес стартираха подготвителните дейности по преасфалтирането на северното платно на бул. "Шести септември" в участъка от бул. "Руски" до бул. "Васил Априлов", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това съобщи главният инженер на Община Пловдив Йордан Калев. Едновременно с това служители на EVN работят по южното платно, което след приключване на ремонтните дейности от страна на дружеството, също предстои да бъде преасфалтирано. Така в момента на отсечката работят едновременно различни екипи на различни фирми в името на това булевардът да бъде затворен възможно най-малко време и ремонтът да приключи в предварително дадените срокове. Дали екипите на EVN ще си пречат с екипите по преасфалтирането на отсечката ще се види тепърва. 

Припомняме, че монополистът за топлофикационни услуги в Пловдив бе на косъм да развали стриктния график по преасфалтиране на улици в Пловдив, но след като късно снощи са успели да довършат северното платно на булевард "6-ти септември", днес фирмата, ангажирана с преасфалтирането, е започнала частично работа по отсечката. Според предварителния график цялата отсечка и в двете посоки трябва да е напълно готова до 20 октомври.

Калев напомни също, че преасфалтирането на бул "Христо Ботев" в частта от Сточна гара до Бетонния мост ще стартира след приключването на рехабилитацията на източното платно на бул. "Цар Борис III Обединител", която тече от днес, за да не се получават големи задръствания и допълнителни усложнения за трафика в града.

Виж коментарите (10)

Още по темата (413):
07.12.2023 Заместник-кмет на Пловдив заговори за черен списък с фирми
20.09.2023 Дупка зейна на бул. "Шести септември" в Пловдив
21.06.2023 ВиК проверява за по-сериозен проблем заради пропадането на асфалта на кръстовище в Пловдив
21.06.2023 Дупка гълта автомобили на възлов булевард в Пловдив, сеирджии снимат
27.10.2022 Дупка на една от най-натоварените пътни артерии в Пловдив
06.10.2022 Въоръжете се с търпение! Брутално задръстване на възлово място в
Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).