Започна подмяната на тротоари по ул. "Св.Св. Кирил и Методий"

Автор: Мария Морунова
Коментари (2)
09:30 / 14.04.2014
3251
Започна обновяването на тротоарни настилки по ул. "Св. св. Кирил и Методий" в суперцентъра на Пловдив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Работата по реновирането е част от проекта на стойност над 3 млн. лв. за подмяна на тротоарите в града на тепетата. Първият обект, в който бе подменена тротоарната настилка, беше бул. "Източен". Допреди дни се довършваше и тротоарната настилка по ул. "Преслав", а преди това беше обновен и пл. "22 септември". 

Припомняме, че в рамките на този проект се работи и в т. нар. пешеходна зона в кв. "Капана". В плана за обновяването на тротоарите влиза и ул. "Митрополит Панарет", която води до Източната порта. Също и пешеходната зона около аптека "Марица".

Районните кметове също могат да кандидатстват за места, където да се подменя тротоарната настилка и така например ще се подмени тази около НАП в район "Южен".


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).