"Западен" с конкурс за най-добра снимка на тема "В града без кола"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:25 / 29.09.2016
3307
Район "Западен" обяви конкурс за най-добра снимка на тема "В града без кола". Той ще се проведе от 22-ри септември до 22-ри октомври и е част от отбелязването на Седмицата на мобилността, съобщи кметът на района Димитър Колев

В конкурса могат да участват всички граждани, като единственото ограничение е за служители на общината и техни близки родственици. Всеки участник може да се представи само с една снимка, която трябва да е свързана с темата "В града без кола".

Изключително важно е тя да е авторска и да не е публикувана никъде до сега. Снимки, които са копирани от интернет или други източници ще бъдат отхвърлени, като нередовни и не могат да участват в конкурса. Изискванията са файлът да е с резолюция минимум 3 мегапиксела /2048х1536 пиксела/. 

Всички желаещи да участват могат да изпращат своите снимки заедно с трите си имена, дата на раждане, адрес и телефон за връзка на: pr@zapaden.plovdiv.bg

Специална комисия ще разгледа всички снимки и ще определи трите най-добри до 25-ти октомври 2016-та година. Те ще бъдат наградени, като победителят ще получи велосипед, завършилият на второ място - тротинетка, а на трето - ролери. 

Наградите ще бъдат връчени в Актовата зала на район "Западен", като точните дата и час ще бъдат поместени допълнително в сайта на района. Там ще бъде качена и галерия с абсолютно всички снимки, изпратени по време на конкурса.

 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).