Загадка: Как да стигнем от точка А до точка В?

Автор: Васил Динев
Коментари (40)
15:56 / 13.09.2017
11795
Читател на Plovdiv24.bg поиска трибуна и ние му я даваме: Здравейте уважаема редакция! Трудно намирам думи как да опиша това умотворение на кръстовището, намиращо се в близост до кметството на район "Тракия". На първо място искам да посоча следното - за да достигна от точка А до точка В, ще трябва да премина през D и C, отбелязани на снимката. Мисля, че това е най-малкото глупаво, а и излишен риск, т.е. вместо да пресека един път - ще пресичам три пъти. 

На второ място да помислим и за майките с детски колички, те просто ще трябва да преминават през тревна площ, както се вижда на снимката от точка D към точка C и обратно. Моля, забележете и тротоара на точка C - част от него ни извежда направо между двете пешеходни пътеки. Изобщо мисли ли се в нашата държава, преди да се харчат и без това малкото пари, които се отделят за подобни ремонти? Не че досега не ме е дразнело самото кръстовище, но след като маркираха пешеходните пътеки и съвсем лъсна архитектурния "ум" на хората, сътворили го. С уважение: Ваш редовен читател.

Виж коментарите (40)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).