За първи път: Влюбени сами създават валентинки за 14 февруари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:10 / 07.02.2012
1740
Искате ли да се "залюлеете" от любов за Деня на влюбените? Буквално! При това с безплатна снимка за спомен, а защо не и спечелване на награда във фотоконкурс. Трябва само да седнете в специалната "Люлка на влюбените", ситуирана в партера на мол "Галерия Пловдив" /в зоната пред "Нет Кафе"/ на 11 и 12 февруари /събота и неделя/. От 12 до 19 часа през уикенда може да се полюлейте с любимата или любимия и да изразите на воля своите емоции. Професионален фотограф ще запечата безплатно вашето изживяване върху снимка-картичка, която ще получите от сайта и фейсбук страницата на мол "Галерия Пловдив" - www.galeriaplovdiv.com и www.facebook.com/GaleriaPlovdiv.

Снимката ще бъде включена във фотоконкурса за "Най-романтична двойка на люлката на влюбените", организиран от екипа на търговско-развлекателния комплекс. Жури ще оцени най-романтичните, артистични, забавни и палави визии и ще връчи 3 награди. Победилите двойки ще бъдат обявени в самия Ден на влюбените - 14 февруари, от 18 часа, в източния атриум на най-големия мол в Южна България.

Екипът на "Галерия Пловдив" е подготвил още една изненада за уцелените от стрелите на Амур. За първи път в страната всеки може сам да сътвори валентинка - подарък за сродната душа. Вместо да купувате традиционни универсални сувенири, създайте с любов и със собствените си ръце уникално творение за човека, пленил сърцето ви, канят от мола. От 11 до 19 часа, на 11 и 12 февруари, в коридора на партера на "Галерия Пловдив" ще бъдат разположени работни маси, където всеки желаещ ще получи глинена фигурка без да плаща и една стотинка. Именно в нейното оцветяване, изрисуването и, ще проличи индивидуалното любовно послание. При нужда от професионален съвет - насреща ще има керамик-десинатор.

Любовта и виното винаги са били омайваща комбинация. Така ще е и на 11 и 12 февруари - уикенд купонът в мол "Галерия Пловдив" включва и дегустации на вино, както и възможност да се купи гроздов еликсир от най-добрите изби на изключително атрактивни цени. За това са се погрижили от магазин "Винокафе", едно от малкото места в Пловдив, където ценителите могат да се насладят на богат избор селектирани вина. В събота и неделя магазинът, който се намира на 3-ия етаж в мол "Галерия Пловдив", ще има представителен щанд в източния атриум на търговско-развлекателния комплекс.

Виж коментарите (0)

Още по темата (27):
15.02.2012 Младо семейство спечели голямата награда във фотоконкурса "Люлката на влюбените"
14.02.2012 МГЕРБ с инициатива за празника на любовта и виното
14.02.2012 Развълнувани пловдивчани честват деня на любовта към виното
14.02.2012 Православната църква чества Успение на Свети Кирил Славянобългарски
14.02.2012 Празник "Толерантност за всички" в деня на виното и любовта
14.02.2012 Караоке-парти под надслов "Можем да се обичаме без алкохол"
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив
Готова е най-новата улица в Пловдив
4517 нарушения за 5 дни в Пловдив и региона!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).