За бизнеса в Пловдив: Организират форум за цялостни решения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:26 / 06.02.2019
2240
Форум за цялостни решения и практики под надслов "За бизнеса в Пловдив“ ще се проведе на 20.02.2019 г. в хотел "Империал“. Организатори на събитието са "Тракия икономическа зона" /ТИЗ/ и Limacon Event Center. Форумът има за цел да даде полезна, сбита и практическа информация по различни бизнес теми, както и да предостави достатъчно време за разговори между участниците и обмяна на идеи и препоръки.

Основен акцент на събитието ще е споделянето на най-нови тенденции и бизнес решения. Ще бъдат обхванати сфери, свързани с бизнес развитие, финанси, продажби, управление на хора, социални придобивки, маркетинг и др. Решения и опит ще споделят Expressbank, Easy Consult, ARS Bulgaria, Auxionize, PwC.

Сред първите фирми участници са КЦМ, ABB, Биомашин, Schneider Electric, Стабил Груп, ВХВ, KITTNER Anlagen und Maschinenbau. Предвидена е и панелна дискусия на тема "Какво можем да направим #Заедно?“, по време на която ръководители от 5 големи компании в Пловдив ще отговарят на въпроси от публиката.

Бизнес форумът е насочен предимно към ръководни кадри, управители и собственици, чието ценно време никога не стига за запознаване с многото нови решения и инструменти, които се предлагат за справяне с предизвикателствата пред едно успяващо в силна конкурентна среда българско или международно предприятие. Местата са ограничени до 70 присъстващи с предвиден работен обяд.

Форумът ще бъде открит от инж. Пламен Панчев, основател на Тракия икономическа зона, и Стефан Стоянов, заместник-кмет на Пловдив с ресор "Образование, бизнес развитие, европейски политики и международно сътрудничество".

"Пловдив и региона около него са пример за добро сътрудничество и разбирателство между местен и международен бизнес“, коментира инж. Панчев по повод предстоящия форум. "Ние в ТИЗ осъзнаваме колко е важно да градим стратегически среда, в която всяка компания да може да се развива на базата на нейния капацитет и цели, в условия на добър бизнес климат и перфектна симбиоза между местна и централна власт, общество и бизнес интереси. Затова и провеждаме този форум, който целим да се превърне в средище на градивен диалог между толкова много опитни и ценни професионалисти, с каквито регионът ни може да се похвали. Ще се радвам да се видим там!“

Част от средствата, събрани на форума, ще послужат за финансиране на кампания за популяризиране на инженеринговите професии сред младите в Пловдив и региона, организирана от ТИЗ и Limacon.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).