Юлия Юрдекова със статуетка "Джон Атанасов"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
12:53 / 01.11.2011
3610
Бивши и настоящи ученици от
НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
В деня на народните будители и.д кмет Александър Долев връчи статуетката "Джон Атанасов" на фондация "Добротворие" на обществения посредник Юлия Юрдекова.

 "За мен е изключителна чест да връча статуетката на един човек, допринесъл много за духовното и образователно развитие в града ни като дългогодишен директор на Търговската гимназия, пловдивски общественик и сега като обществен посредник на Пловдив - г-жа Юлия Юрдекова", каза Долев. Той поздрави и представителите на медиите с Деня на народните будители. 

"Благодаря на фондация "Добротворие", на ръководството на община Пловдив и в днешния 1 ноември се обръщам с благодарност за съвместната ни работа и към вас - медиите. За мен е чест да получа тази статуетка - всички знаем каква е тежестта на Джон Атанасов сред мислителите и добротворците", каза Юлия Юрдекова.

Юлия Юрдекова е била учител, заместник-директор и в продължение на 19 години директор на Търговската гимназия в Пловдив. По собствените й думи Юлия Юрдекова е изпратила 36 випуска и е разписала 5 872 дипломи. С екипа от преподаватели като директор на Търговската гимназия Юрдекова успява да извоюва национален статут на училището.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).