Възрастни граждани: Клоунът на Главната ни унижава! Мястото му не е там!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (282)
10:07 / 11.07.2012
31204
"Здравейте, г-н Тотев. Бих искала да Ви попитам докога ще продължават гаврите с жителите и гостите на Пловдив от клоуна пред "Макдоналдс"? Не може да се мине по главната улица на града, защото всеки е потенциална жертва на грубите, нескопосани, неприлични, обидни и унижаващи достойнството на човек действия? Това, г-н Тотев, не се издържа. Моля Ви да вземете необходимите мерки и отнемете разрешителното за дейност на този клоун, за да можем да си отдъхнем и преминаваме спокойно. Благодаря Ви предварително".

Така звучи писмото на пловдивчанката Антонина Николова, адресирано до кмета Иван Тотев. С него тя настоява клоунът Кени повече да не бъде допускан до Главната, защото според нея "обиждал и унижавал" хората.

"Наистина имаме много оплаквания, свързани с Ивомир Игнатов, както е истинското име на този човек. От чисто юридическа гледна точка Общината не е издавала разрешително за работа по Це
АНКЕТА:
Пречи ли Ви клоунът на Главната?

Да, неприятно е
Не, забавно е
Никога не съм го виждал/а

нтралната главна улица. От една страна, е доста неприятно, когато например възрастна жена бъде напръскана с вода пред толкова много хора, но пък от друга - той създава настроение и радост у децата. Сигналите са предимно от възрастни хора, които са станали "жертва" на Кени, чувстват се неловко и изпадат в неприятни ситуации. Разпоредил съм да се вземат мерки, за да няма повече подобни оплаквания", обясни деликатната ситуация Иван Тотев пред репортер на Plovdiv24.bg.

Виж коментарите (282)

Още по темата (3):
24.06.2015 Клоунът Кени вдигна кръвното на минувач по Главната, едва не яде бой!
22.10.2013 Пловдивчанин: Клоунът Кени ме направи за смях на Главната!
20.10.2013 Клоунът Кени пак направи шоу по Главната в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).