Възобновиха кампанията за болния от левкемия пловдивчанин Ники

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:16 / 04.09.2016
5926
Молбата на приятелите му е вместо цветя за 15 септември, ученици и учители да дарят средства

Дарителската кампания за болния от остра лимфлобластната левкемия Николай Попов на 23 години от Пловдив е възобновена, информираха неговите приятели в страницата му "Кауза Ники". Младежът се разболя от коварната болест на 23 декември м.г., малко преди да навърши 23 години. През първия етап от кампанията с помощта на много дарители бяха събрани 200 000 евро, с които Ники замина за лечение в Германия. Въпреки положените усилия състоянието му там се е влошило и се е наложило отново да бъде приет в болница. Поради това се оказва, че събраните до момента пари не стигат и близките на Ники призоваха за възобновяване на кампанията. ДМС номерът бе отново разкрит, а следващата кауза е свързана с първия учебен ден.

"Подари живот на Ники вместо цвете на първия учебен ден" е кампанията, за която призовават приятелите на болния младеж. Те се обръщат към всички учители и ученици с огромната молба да се включат в мащабната дарителска акция. Отправят призив и към родителите вместо да купуват цветя за 15-и септември, да пуснат парички в дарителските каси за Ники, според възможностите си.

"За да помогнем заедно на Ники в неговата борба! Молим всеки, който има възможност да се включи, да ни пише, за да осигурим кутии за училищата и градините, в които е необходимо. Благодарим ВИ от сърце, че помагахте и продължавате да помагате на Ники в негови път към нормалния живот! А пред Вас учители, които ще превърнете своите цветя в надежда за живот-целуваме ръка!", пишат приятелите на болния младеж.

Как може да подкрепите Ники:
PayPal: bacepoppy@gmail.com

Дарителски сметки:
ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF)
IBAN: BG42CECB979040C4360100 (в лева)
ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF)
IBAN : BG56CECB979044C4360100 (в евро)
Николай Тодоров Попов


Източник: Монитор


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).