Възможно ли е? Велосипедисти шпорят по магистралата близо до Пловдив!

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
14:00 / 04.06.2016
4510
За велосипедисти на магистрала "Тракия" сигнализира редовен читател на Plovdiv24.bg. Ето и неговия разказ:

"Здравейте! След двете публикуваните статии от ваша страна за нелепия инцидент с колоездач и тази за правата на велосипедистите ви изпращам снимка на един велосипедист (бяха двама, но успях да заснема само единия), заснет да кара велосипед в аварийната лента на АМ "Тракия", в четвъртък в 17:10 часа на около километър преди отбивката за Белозем в посока София. 

В този ред на мисли искам да споделя мнението си за 100% отсъствие на какъвто и да е контрол по АМ "Тракия". Такъв може би има частично и само когато трябва да се спират тежкотоварните автомобили преди и след празници. 

Редовно се забелязват товарни автомобили и микробуси, движещи се в аварийната лента - свидетели сме на тежки ПТП точно поради тази причина. Мерки обаче срещу такива МПС не се предприемат. 

Разкъсана или липсваща оградна мрежа - никой не следи нейното състояние и наличие. Имало е случай разкъсана оградна мрежа да стои над 2 седмици и след подаване на сигнал от моя страна на тел. 112 в рамките на няколко дена да бъде оправена".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).