Вълнуваща, трогателна и зареждаща среща в ОУ "Кочо Честеменски"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:24 / 09.05.2016
8350
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "К.Честеменски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 11 май ОУ "Кочо Честеменски" ще чества своя 75-годишен юбилей. Едно от многото събития, свързани с този тържествен ден, бе срещата на настоящи с бивши преподаватели. На нея присъстваха и някои от бившите директори - г-жа Апостолова, г-н Занев, г-жа Балева, г-жа Здравчева. 

Вълнуващ, трогателен и зареждащ бе досегът на поколенията! Преподавалите преди години педагози разгледаха променените и съвременни класни стаи, новите кабинети по готварство и ИКТ, игротеките. Впечатлени от големия скок в развитието на училището, те с трепет пристъпваха в класните стаи и разговаряха с колеги и ученици.

Присъстващите бяха поздравени от г-жа Налбантова, директор на ОУ "Кочо Честеменски" и вокалната група с ръководител г-жа Хаджиева.

Представяне на иновативните практики, спомени, споделени мнения, разговори за проблемите и постиженията на съвременното българско образование изпълваха обновената учителска стая. Всеки гост получи в дар чаша, календар, химикал и покана за Тържествения концерт.

Любопитен факт развълнува учителското съсловие - г-жа Неделчева сподели, че 38 години от съзнателния й живот са преминали под покрива на ОУ "Кочо Честеменски" - като ученичка, а след това и като преподавател по Биология.

Налбантова прикани всички учители и директори да идват по-често в училище, да помагат и споделят ценния си опит.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).