Влекач помете 12-годишен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:40 / 17.02.2017
2541
Три пътни инцидента с пострадали пешеходци са били регистрирани вчера. Около 11 часа на бул. "България" в Асеновград 92-годишен мъж бил блъснат от
движещ се на заден ход товарен автомобил "Рено". Възрастният човек е приет в болница с фрактура на бедро. Алкохолната проба на водача, на 24 години от Карлово, е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство. 

Три часа по-късно, при преминаване покрай спрял на спирка автобус в село Розино, влекач "Мерцедес" с прикачено ремарке , управляван от 39-годишен местен жител, ударил 12-годишно момче. Детето е настанено в здравно заведение с контузни рани по главата. Камионът е бил управляван от 39-годишен местен жител, който е тестван с дрегер за алкохол и резултатът е отрицателен. 

Към 19.30 часа същия ден е хоспитализирана и 54-годишна жена, която била ударена на пешеходна пътека между бул. "Освобождение" и ул. "Димитър Ризов" в Пловдив от лек автомобил "КИА" с 49-годишен водач от града. Няма данни за употреба на алкохол.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).