Влади Въргала с две хубавици във френска комедия в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 21.04.2017
1982
Влади Въргала гостува на пловдивска сцена с две от най-красивите жени на българския шоубизнес днес в Дома на културата от 19 часа. Звeздaтa oт "Ky-ĸy" e зaoбиĸoлeн oт ocлeпитeлнитe Eлeн Koлeвa и Haдя Ивaнoвa от предаването "Елит" в премиерната френска комедия "Cĸъпo cъĸpoвищe". Публиката вече познава автора на пиесата Франсис Вебер и неговия основен герой Франсоа Пиньон от други два хита -"Вечеря за тъпаци" и "Досадникът".

Франсоа Пиньон - един сравнително млад, но видял много през живота си мъж (Владо Въргала) стига до убеждението, че не е толкова важно да си богат, колкото да те смятат за богат. Олга - млада, живееща в Париж рускиня (Елен Колева) някога е споделяла мечтите на всички момичета от обкръжението си - да срещне олигарха, който да открие за нея прелестите на големия свят. 

Желанията и на двамата се сбъдват... Премиерната комедия "Скъпо съкровище" е продукция на Драматичния театър в Пазарджик и в нея още участват Георги Кременски, Тодор Кайков, Йоанна Микова, Петър Райжеков. Билети се продават в Билетния център пред Общината и преди спектакъла на касата в Дома на културата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).