Вижте какво предстои в мол Plovdiv Plaza

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:55 / 06.12.2018
13787
Коледното настроение ще присъства в Plovdiv Plaza през целия месец декември с различни забавления, атракции и предложения за малки и големи. Бляскав старт на празничните дни ще завихри Дядо Коледа на 8 декември от 17.00 ч. с помощта на не една, а цели три Снежанки, които ще му асистират в церемониалното светване на коледната елха на търговския център. Всичко това, а и не само, пловдивчани ще може да споделят пред сцената на източния атриум на мола, под вече познатия им LED екран.

Джуджетата на добрия Дядо Коледа са помислили за най-малките посетители на Plovdiv Plaza и първите късметлии от тях ще получат подаръци за Коледа. Още малко или още много любов, още много приятелство, още много емоция ще ни донесе Орлин Павлов с негов концерт на сцената на Plovdiv Plaza. Ще чуем най-популярните му хитове, а гостите на събитието ще могат да се сдобият с новия албум "Още малко..." с автограф на хитовия изпълнител.

Изненадите не спират до тук, в неделя, 9 декември от 11.30 часа, от Plovdiv Plaza са подготвили театър и представления за деца, включително дресура на земноводни животни.

В следобедните часове Plovdiv Plaza и Национален научен експедиционен клуб "ЮНЕСКО“ – България, Сдружение "Деца с онкохематологични заболявания“ и Сдружение "Институт за граждански инициативи ЕТОС“ организират Коледен благотворителен концерт "Коледари с блага вест и здраве“ в подкрепа на Център за социална рехабилитация на деца с онкохематологични заболявания към УМБАЛ "Царица Йоана – ИСУЛ“. В програмата ще участват деца от различни творчески ансамбли от гр. Пловдив, ще бъдат организирани благотворителни работилници за картички с участието на децата посетители на Plovdiv Plaza.

В 14.30 ч. в неделя стартират първите работилници за коледни чудеса – картички, играчки и рисунки на деца, които която ще бъдат предоставени за продажба на Коледния щанд. А в 17.30 ч. на сцената ще запее младата и талантлива Деница Караславова, изгряла в Гласът на България тази година, отличничка от Хуманитарната гимназия в Пловдив.

Виж коментарите (0)

Още по темата (55):
11.11.2023 Невиждани колони от автомобили заради новия Jumbo
17.02.2022 Признание за Plovdiv Plaza Mall
17.11.2021 Най-новият мол в Пловдив неузнаваем!
28.04.2021 Спират част от асансьорите и ескалаторите в пловдивски мол
04.08.2020 Пловдивчанка: Горчивина и унижение след посещение в магазин в най-големия
мол
26.06.2020 Sinsay отваря първия си магазин в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).