Виж ме, вземи ме! Историите на бездомничетата от пловдивския приют

Автор: Мариана Панчева
Коментари (1)
09:55 / 15.10.2017
6393
"Одомашняване" е сред любимите думи на служителите в Общинския приют за кучета в Пловдив. Близо 130 бездомни кучета намират своето ново семейство всяка година. Останалите още очакват да бъдат одомашнени. 

Plovdiv24.bg представя историите на някои от питомците на Приюта, обхванати от голямата кампания "Виж ме, харесай ме, вземи ме" на Зооветеринарния комплекс. 

Веско е весел и дружелюбен. Подходящ да стане най-добър приятел завинаги. Голямата Берта е наистина голяма. "Пълна е с енергия и любов, която да раздава на хората. Била е нечий любимец, но сега е ничия", разказват от приюта. 

Сред историите на кученцата, очакващи новите си стопани, е и тази на истински красавец, намерен в района на Гребната база. "Кучето е все още с нашийника си, въпреки че никой не го търси. Изключително социално е, любвеобилно, с изградени хигиенни навици и поглед, който обхожда лицата на хората, търсейки стопанина си."

Сред питомците са и Янко, намерен на ул. "Янко Сакъзов", най-веселото момиче от приюта - Бела, красивият Руди, плахата принцеса Зорница, за която служителите подчертават, че е подходяща за къща с голям двор и Хачи, който изглежда враждебен, но всъщност е плах, жадува за добри стопани и любов. 

Всеки, желаещ да отвори дома си за някой от тези сладури, може да се обади на телефон 032/966 184. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).