Виктор Николаев и Мира Иванова за община Пловдив: Много лошо впечатление оставят

Автор: Георги Кирилов
Коментари (4)
13:20 / 16.01.2024
9939
Водещите на "Здравей, България" Виктор Николаев и Мира Иванова реагираха особено остро срещу безумие на община Пловдив.

Те го направиха след репортаж за пловдивчанин, който едва не е загинал, след като дърво пада върху него. Инцидентът се е случил през март миналата година по време на разразила се буря в квартал "Захарна фабрика". Така до края на живота си Велко Генчев ще е инвалид и ще носи патерици. За премахването на опасното дърво преди случката са подавани многократно сигнали, но никой не се е отзовал

Той и съпругата му Марияна Генчева са осъдили общината за обезщетение от 30 000 лева. От община Пловдив уточнят, че решението на съда не е окончателно и ще се възползват от правото си да обжалват пред Апелативен съд-Пловдив.

Именно това вбеси водещите на сутрешни блок.

"Наглата община Пловдив мисли даже и да обжалва! В страната с най-голямо доплащане за медицински изделия и здравеопазване, имаме и най-нагли служители в общините. Получавали са сигнали, но не са обезопасили дървото и превръщат в инвалид един човек. Поне да бяха 300 00 лева, за да можеш да разчиташ на по-голяма сума", вбесено възкликна Виктор Николаев.

"Дали не трябва в този случай да има и малко приличие и поне да не се обжалва. Това са и парите на данъкоплатците, на същите тези хора, върху които падат дървета", подкрепи го Мира Иванова.

"Кметът в Пловдив се смени, но явно само козината. Нравът е същият. Много лошо впечатление остават за пореден път", допълни Николаев.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).