Видео: Шофьор на БМВ направи нарушение, а след това заплаши свой колега

Автор: Васил Динев
Коментари (34)
16:24 / 06.05.2017
26148
Пловдивчанин изпрати клип до Plovdiv24.bg, на който е заснел изключително грубата постъпка на пловдивски шофьор. Случката се разиграла на бул. "Пещерско шосе". Нашият читател шофирал в посока прелеза, когато от близка пресечка изскача БМВ, което му отнема предимство. Когато получил сигнал с клаксон, за да разбере, че е направил нарушение, шофьорът на БМВ-то набил рязко спирачки и започнал да оправя заплахи към движещия се зад него автомобил.

Ето разказа на нашия читател и прикаченото видео:

"Днес поредният идиот с БМВ ми отне предимство и с цялата си наглост нарочно наби спирачки, когато му свирнах с клаксона, за да разбере, че е извършил нарушение. Аз съм с 30-годишен стаж на пътя и успях да избегна удара след просташката му постъпка. След като се изравнихме, както виждате в клипа, започна да ме заплашва и нагрубява. Смятам, че такива шофьори са опасни за движението по пътищата и застрашават живота на много хора. Моля, съответните органи, ако са видяли сигнала, да вземат съответните мерки, защото точно от такива водачи стават всички ПТП-та по пътищата".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (34)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).