Вицепрезидентът гостува в Пловдивския университет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:23 / 20.04.2017
1986
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Вицепрезидентът Илияна Йотова днес ще бъде гост на Научна конференция за студенти и докторанти в Пловдив на тема "10 години България в Европейския съюз - успехи и предизвикателства". Форумът се организира от Факултета по икономически и социални науки (ФИСН) на Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" със сътрудничеството на Европейски информационен център "Европа директно" - Пловдив, Център "Образование за демокрация", Студентски клуб на политолога при ФИСН и Студентски съвет към ПУ.

Сред официалните гости на конференцията ще бъдат също ръководителят на представителството на Европейската комисия в София Огнян Златев, заместник-областният управител на Пловдив Владимир Петров, председателят на Общинския съвет в Пловдив Савина Петкова и заместник-кметът на Община Пловдив Стефан Стоянов.

Разработките на участниците в националния форум са в три водещи направления: "Растеж, инвестиции и работни места", "Единен пазар" и "Демократична промяна". Сред основните теми са икономическото развитие, образованието, младежките политики, движението на хора, стоки и услуги, европейското енергийно сътрудничество, околната среда, правосъдието, миграцията и човешките права. 


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).