Вещаят много дъжд до часове, в Пловдив вече местят събитията на закрито

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
11:49 / 24.06.2019
12495
Поради потвърдените прогнози за опасно време и интензивни валежи на 25.06 (вторник) концертът "Звукът на Страдивариус" от Opera Open ще се проведе на същата дата в Дома на културата от 21.15 часа вместо на Античния театър.

Решението е продиктувано от необходимостта да се съхранят безценните музикални инструменти от епохата на Страдивариус, за които е немислимо да бъдат изложени на неблагоприятни метеорологични условия! Надяваме се, че по този начин ще осигурим по-комфортно преживяване и за зрителите, съобщават организаторите.

Разпоредителите на Opera Open ще Ви асистират при настаняването в Зрителната зала в Дом на културата, където е направена допълнителна организация за разпределение на местата. Билетите важат без заверка. Като комплимент за причиненото неудобство, зрителите на концерта ще получат бонус ваучери за 50 % отстъпка за заглавие по избор от програмата на Opera Open! Опера Пловдив и камерата "Страдивариус Оркестър" благодарят за проявеното разбиране!

Същевременно бе съобщено, че днес в ранния следобед и вечерта се очакват проливни валежи в Пловдив – около 20 литра на квадратен метър, с голяма вероятност за гръмотевични бури. Поради тази причина, с цел осигуряване на максимален комфорт на зрителите, артиста и запазване на техниката, концертът на британската легенда Том Джоунс ще се проведе в зала С.И.Л.А. около 21,00 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Община Пловдив най-после информира откъде ще минават 4 автобусни ...
Новото затруднение за хиляди шофьори в Пловдив е факт, от Общинат...
КНСБ: Някои стоки в България са нелогично скъпи
Този влак повече никога няма да мине през Пловдив
Кола блъсна две 13-годишни момичета на пешеходна пътека в Пловдив...
Първи нередности в новоремонтираната Градска градина на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).