Велопатрули ще следят за реда в парк "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
13:26 / 21.09.2012
5868
Велопатрули ще обикалят в парк "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двама от служителите на ОП "Общинска охрана" ще следят за спазването на реда и за предотвратяването на инциденти в парка от 8 до 17 часа пет дни в седмицата, съобщи кметът на "Тракия" Костадин Димитров. Той поясни, че засега не се предвижда нощна охрана, но ако има оплаквания от граждани - и това ще стане факт.

Трите планински велосипеда са с по 21 скорости и са дарение на районната администрация. Поддръжката им ще се поеме от фирмата, осигурила колелата. 

"Нормално е след като паркът стана доста по-посещаем, да има и охрана. С общите усилия на Община Пловдив в лицето на зам.-кмета Александър Държиков и шефа на ОП "Общинска охрана" Георги Георгиев това вече е факт", изрази задоволството си Димитров.

Той разказа, че всяка сутрин край фитнес площадката, поставена наскоро в парка, спортуват много хора и това се забелязва и в други части на "Лаута".

"Идеята е атракционите да се свържат с общи алеи", допълни още кметът на "Тракия". Стана ясно, че в непосредствена близост до фитнеса на открито ще бъде изградена площадка за разходка на домашни любимци, на която ще се провеждат  и обучения за това как трябва да се социализират кучетата.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (19)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).