Важно за водачите, които ще пътуват по АМ "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:53 / 26.10.2022
2391
На вниманието на водачите, които утре ще пътуват към София по автомагистрала "Тракия": движението в пловдивския участък ще се отклонява заради краткотрайни ремонти, съобщийха от полицията в Пловдив.

Временната организация се създава във връзка с дейности за полагане на хоризонтална маркировка в участъка от 126-ти км /пътен възел "Пловдив-Север"/ до 133-ти км /пътен възел "Пловдив – Изток"/.

От фирмата изпълнител е планирано работата да започне от 10 ч. и да завърши до 15 ч., като в този времеви интервал екипи на сектор "Пътна полиция" ще насочват автомобилите по обходен маршрут през източния обходен път на Пловдив /II-56/ - пътен възел "Скобелева майка" – АМ "Тракия".

Съветваме шофьорите да се съобразяват с разпорежданията на служителите на реда, за да се избегнат допълнителни затруднения на движението или пътни произшествия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).