ВМРО разкритикува политиката на ГЕРБ да назначава свои активисти на ръководни постове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:13 / 18.02.2010
2222
Против политическите, както ги наричат от ВМРО, назначения на отговорни постове на дългогодишни активисти на ГЕРБ, се обявиха воеводите чрез Слави Георгиев, който даде специална пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той визира избора на Божидар Хаджиев за директор на УМБАЛ "Свети Георги" и на Павлина Кацарова за началник на Регионалния инспекторат по образованието.

Георгиев изрази позицията на ВМРО, че е нормално всяка власт да назначава екипи, на които има доверие, за ръководството на важни институции, но се обяви против проточването на конкурсите докато бъде избран "правилният" кандидат, който в случая задължително да е от ГЕРБ. Той сподели притеснението си дали това е новото лице на управлението в областта и дали човек, който не е от ГЕРБ би имал шанса да заеме ръководен пост, ако има нужните знания и умения за това.

Слави Георгиев не спести и критиките по отношение на доц. Кацарова, макар и с уточнението, че нямат нищо против персонално към нея или към Хаджиев. Като нейна основна слабост той определи липсата й на административен опит, което щяло да й попречи да управлява добре инспектората.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Слави Георгиев бе категоричен, че конкурсите са провеждани "до дупка", т.е. докато се избере политически правилният човек

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гребната база в Пловдив непочистена след Световното по риболов
Пловдивският Лаута се превърна в арена на битки от Античността и ...
Много скръбна вест за Пловдив
Какво не знаем за Четвъртък пазара и защо се нарича точно така
Пловдивски съветници бранят Панагюрското златно съкровище, не го ...
Автобуси тръгват по "Модър-Царевец", условието е 20 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).