ВМРО-НИЕ: Красимир Каракачанов е политическа кукувица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:52 / 23.08.2010
2921
Пълна липса на политическа култура и поведение нямащо нищо общо с патриотизма демонстрираха "воеводите" на Красимир Каракачанов. По повод 107 години от Илинденското въстание партия ВМРО - Национален Идеал за Единство проведе мащабна кампания с билбордове и рекламни табла в Софи и другите големи градове. Кампанията е под наслов "Не сме забравили!" и целта според инициаторите е да се провокира чувството на национална гордост у българите.

За съжаление кампанията е провокирала и друго - отявлена политическа завист и то не от другиго, а у "побратимите" им от ВМРО-БНД от "Пиротска 5". Активисти на Каракачанов много усърдно са се опитали да си присвоят кампанията, обезоръжавайки рекламните табла на ВМРО-НИЕ с лепенки на собствената си партия. Това въобще не е първият опит на Каракачанов да си присвои чужди заслуги и идеи.

Добил известност като отявлен политически "муфтаджия", Красимир Каракачанов и друг път се е пробвал да си прави собствен пи ар на чужд гръб и за чужда сметка.
Само че, това поведение на политическа кукувица, редовно снасяща яйца в чужди политически централи винаги е поставяло партийката му ВМРО-БНД в услуга на външни интереси и в крайна сметка завинаги го изхвърли от голямата политическа сцена.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).