В навечерието на Великден общинските социални домове получиха голямо дарение

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
18:33 / 16.04.2020
3585
Общинските социални домове получиха като дарение 1,5 тона плодове в навечерието на Великден. Това съобщи директорът на ОП "Общински пазари“ Запрян Тодоров.

С помощта на изпълнителния директор на зеленчуковата борса "Родопи 95" АД Илия Гатев и фирма "Фрутария“ само за ден бяха разпределени 70 кашона с банани.  

Дарението пристигна в Дома за стари хора "Св. Василий Врач“ в Пловдив, откъдето кашоните бяха разпределени по предварително одобрен от дарителя списък.

За Дома за възрастни с физически увреждания заминаха 8 кашона, други 6 бяха изпратени в Дома за възрастни с умствена изостаналост. 8 кашона получава Приюта и Защитени жилища в ДС "Младост", а Комплекса за социални услуги "Олга Скобелева" – 6.

По 10 кашона от дарението отнесоха представителите на кметствата в Северен и Източен, по 2 кашона отиват за пловдивските полицаи и за КСУ "Деца и семейства", а останалите 18 кашона останаха в Дома за стари хора "Св. Василий Врач“.

"Радваме се, че успяхме да осигурим свежи плодове на празничната трапеза. Благодаря на дарителите от фирма "Фрутария“, които откликнаха на моя призив“, заяви Запрян Тодоров.

"Виждаме, че сега времената са трудни и се опитваме да помогнем с каквото можем, а и да зарадваме социално слабите жители на Пловдив с малък жест за Великденските празници“, заяви Илия Гатев, който лично придружи дарението и съблюдаваше разпределянето му.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).