В центъра на Пловдив - кал, смрад, разруха! Кое е мястото?

Автор: Мариана Панчева
Коментари (4)
08:55 / 18.06.2016
9802
"Пространството около сградата на на ул. "4-ти януари", където преди години се помещаваше ТЕЛК, се е превърнала в блато, от което се разнася кал и смрад на тиня", оплака се читателка на Plovdiv24.bg. 

Пловдивчанката разказва, че недобросъвестни граждани са успели да избутат поставените на място антипаркинг колчета и така се възползват от безплатен паркинг. 

"Освен това в близост има училище и от снимките се забелязва, че наоколо е заприличало на джунгла, а там децата ни минават всеки ден... Оставям коментарите на Вас и на всички онези институции, отговорни за това отвратително място в центъра на града!

Поздрави от човек, който обича и се радва на родния си град, но не може да остане безразличен към това, което видях днес!"

Само преди дни Plovdiv24.bg съобщи на своите читатели грандиозните планове, които се готвят за сградата на бившия ТЕЛК. Добрата новина е, че на това място ще бъде вдигнат първият общински многоетажен паркинг (за поне 500 коли), който да обслужва и зоната на река Марица.
"
"Вече работим по идеята", коментира кметът Иван Тотев.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив
Почина Христо Баев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).