В "Южен" откриха първата фитнес площадка на открито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:49 / 05.11.2014
2644
Кметът на район "Южен" Валентин Василев и зам.-кметът Мария Узунова откриха първата изградена фитнес площадка, намираща се на кръстовището на ул. "3-ти март" с ул. "Лазар Стоев".

Поради големия интерес от младите хора в района тя е първата от шестте площадки, които се изграждат, а именно на: ул. "Васил Ихчиев" № 48 пред блоковото пространство, в парк "Кронщад" на ул. "Славееви гори" срещу ОУ "Димитър Талев", в парка в кв. "Коматево", в ж.к. "Южен" до блок 1112, както и на бул."Никола Вапцаров" № 38, 40, която ще бъде изградена по спечеления проект към ПУДООС към МОСВ.

Целта на кмета Валентин Василев е да продължава да развива амбициозната инициатива на кмета на община Пловдив Иван Тотев във връзка с изграждането на нови модерни фитнес площадки на открито.

Само по този начин младите хора в района могат да развиват своя спортен капацитет и дух, без да е необходимо да отделят допълнително средства за ползването на платени фитнес центрове.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Арестуваха 19-годишен Шумахер в Пловдив, преди да убие невинни хо...
Реновираха зона в центъра на Пловдив
Рали състезател: От паркинг на магистрала вижте как преминава кол...
Майка от Пловдив роди вкъщи четири седмици преди термина
Председателят на 17 РИК Пловдив-област: Не може да се гласува с м...
Бум на туристи в Пловдив, ново приложение рекламира културния жив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).