В "Св. Георги" спасиха бебето на риалити "звезда"! Вместо да благодари, той направи това!

Автор: Васил Динев
Коментари (76)
16:51 / 28.07.2016
56154
Андрей Едрев, нашумял преди няколко години покрай популярен риалити формат, влезе в конфликт с медици от пловдивската Университетска болница "Свети Георги", научи Plovdiv24.bg. Повод за това става престоят на новородената му дъщеря в болничното заведение.

Детето се ражда на 12 юли 2016 г. в МБАЛ "Уни Хоспитал" в Панагюрище. Доказана гъбична инфекция на майката отпреди раждането налага антибиотично лечение на момиченцето, което обаче родителите отказват да бъде направено в МБАЛ "Уни Хоспитал".

След съгласие от страна на майката детето се транспортира до Отделението по неонатология на Клиниката по акушерство и гинекология на УМБАЛ "Свети Георги".

Междувременно бащата пристига на 16 юли, когато започва да предизвиква вербално персонала с обяснението, че детето се лекува без родителско съгласие. Той твърди също, че не получавал информация за детето си и че не бил допускан до него.

На 19 юли Едрев отново посещава отделението, придружен от съпругата си. Пред двамата родители проф. Кръстева, началничка на отделението, показва резултатите от някои от направените в УМБАЛ "Свети Георги" изследвания и става ясно, че приложеното лечение оказва положителен ефект и детето се възстановява благодарение на приложеното лечение. Арогантното поведение на Едрев обаче не спира дотук.

Бащата упорито продължава да твърди, че лечението е било излишно и започва Фейсбук война срещу държавната болница. 

В многото моменти за самореклама и сплашване Едрев не спира да обяснява колко и какво влияние има в обществото.


Виж коментарите (76)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).