В "Столипиново" кметът лично връчи петела за Банго Васил!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (18)
14:00 / 14.01.2019
8774
Петелът, който по традиция е голямата награда в томболата за ромската Нова година, бе връчен на победителя лично от кмета Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Минути по-рано пернатото опита да избяга и се наложи да бъде гонен из съседни дворове, но в крайна сметка се падна на 28-годишния Асен. 

"Хубава и успешна нова година, още повече че Пловдив е и Европейска столица на културата. Нека покажем, че сме заедно и че можем да живеем в дух на разбирателство в Пловдив. Част от проектите на Пловдив – Европейска столица на културата ще се реализират в квартал "Столипиново", посочи Тотев, който бе сред специалните гости, поканени за празника. Заедно с него да уважат събитието бяха районният кмет, зам.-кметът по култура, както и представители на фондация "Пловдив 2019". 

"За нас е голяма радост, че присъствате тук, на нашия празник", заяви Антон Карагьозов и благодари за съдействието на Община Пловдив по отношение на образователните проекти, които се провеждат в квартала. Освен томболата с награди програмата предложи и театър, представен от ромски младежи по проект GetToStolipinovo. Още кадри и атмосферата - вижте в галерията и видеото от празника.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).