В "Северен" ще глобяват по 100 лв. за всеки незаконно разлепен плакат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
16:18 / 03.05.2011
3307
"Отправяме апел към всички политически партии, да разлепят плакати и рекламни материали само на разрешените за това места", каза на днешната пресконференция в "Северен" кметът на района д-р Ина Филипова. Тя допълни, че разлепянето на такива материали по блоковете, гаражите и др. подобниместа, е незаконно, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Знаете на какво заприличва градът ни по време на избори. След първият голям дъжд, улиците на Пловдив са обсипани с отлепилите се, преди това залепени навсякъде плакати", възмути се кметът на "Северен".

Тя поясни, че за целта ще залепят обява на входа на кметството, къде са разрешените за това места в района.

"Без решение на ИСУТ, дори на частен дом не може да се постави такъв материал: плакат, съобщение, дори и некролог", категорична беше Филипова.

Стана ясно, че от администрацията на "Северен" са изпратили писма с предупреждение към известен граждански съюз в града ни, който е злоупотребил с поставянето на такива материали в района. Кметът, д-р Филипова, поясни, че след края на другата седмица, ще започнат да налагат глоби в размер на 100 лв. за всеки такъв материал, разлепен в разрез с закона.

"Ако все още не сме наложили глоби, то е защото искаме да има така нужният диалог. В момента сме на фаза предупреждение", ясна беше Филипова.


Този браузър не поддържа видео елемента.


В "Северен" ще глобяват по 100 лв. за всеки незаконно разлепен плакат

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).