В Пловдив неизвестни лица опитват да получат неправомерно достъп до данни от ГРАО

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:32 / 17.10.2022
8923
Областният управител на Област Пловдив Ангел Стоев изпрати днес писмо до всички кметове на общини на територията на областта заради опити на неизвестни лица да получат неправомерно достъп до данни от общинските отдели "Гражданска регистрация и административно обслужване“ (ГРАО). 

"Лицата се идентифицират посредством твърдението, че са Областен управител на област Пловдив или Главен секретар на Областна администрация – Пловдив. Последното не само не отговаря на истината, но и е в пълен противовес с трайно утвърдената практика за обмяна на информация между органите на местно самоуправление и държавната администрация“, се казва в писмото на Ангел Стоев.

Той настоява служителите на всички общински отдели на ГРАО да бъдат информирани да не приемат за достоверни подобни обаждания и да не предоставят информация извън определените правила. Ако бъдат засечени подобни опити, Областна администрация да бъде уведомена незабавно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).